2296034560 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 406, Νέα Πέραμος strtsakiris@yahoo.gr
hero image

 

 

 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΕΝΤΕΣ | Τέντες - Σύγχρονα Συστήματα Σκίασης - Αυτοματισμοί Νέα Πέραμος Αττικής


Η εταιρεία Τσακίρης Τέντες, εδρεύει στην Νέα Πέραμο Αττικής από το 2010 και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια με τέντες, σύγχρονα συστήματα σκίασης και αυτοματισμούς παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις ενώ εξυπηρετεί την Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα και τα Μέγαρα και άλλες γύρω περιοχές. 

Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στην Νέα Πέραμο και διαθέτει σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξειδικευμένα εργαλεία και έμπειρο προσωπικό το οποίο μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα προσφέροντας στους πελάτες μας άριστη ποιότητα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι να επισκεφτούμε την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο με σκοπό να σας παρουσιάσουμε δείγμα από την δουλειά μας και να σας βοηθήσουμε με ιδέες και λύσεις σε τέντες, αυτοματισμούς και σύγχρονα συστήματα σκίασης τα οποία θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη ενώ θα ομορφύνουν και τον χώρο του μπαλκονιού, της βεράντας ή του κήπου σας. Κάθε κατασκευή μας, πέρα από το ουσιαστικό αποτέλεσμα, φροντίζουμε πάντα να προσαρμόζεται αισθητικά στα γούστα του εκάστοτε πελάτη μας.

Στην εταιρεία Τσακίρης Τέντες φροντίζουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς, προσφέροντας στους πελάτες μας κορυφαία παροχή υπηρεσιών κατασκευής τεντών και συστημάτων σκίασης με συνέπεια, άμεση παράδοση και ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές αλλά και με ασυναγώνιστα πακέτα προσφορών.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ
Με τέντες, πέργκολες και σύγχρονα συστήματα σκίασης σε οικονομικές τιμές πολλές περιοχές της Αττικής και όχι μόνο...
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στην την Νέα Πέραμο, την Ελευσίνα, τα Μέγαρα ενώ κατόπιν συνεννόησης εξυπηρετούμε όλη την Αθήνα, την Κόρνιθο, την Βοιωτία και άλλες περιοχές όπως το Μεγάλο Πεύκο, το Αλεποχώρι, ο Σχοίνος, η Κινέτα, τα Βίλια και η Μάντρα. 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
  Κορυφαίες Λύσεις Συστημάτων Σκίασης για Οικίες & Επαγγελματικούς χώρους

 

Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην κατασκευή παντός είδους συστημάτων σκίασης που επιθυμούν.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας και για να δημιουργήσουμε μια κατασκευή πλήρως λειτουργική αλλά και αισθητικά όμορφη χειριζόμαστε σύγχρονα εργαλεία ώστε να μπορέσουμε να σας δώσουμε το αποτέλεσμα όπως το ονειρεύεστε. 

Κατασκευάζουμε ακόμα και την πιο απαιτητική κατασκευή άμεσα και με πλήρη επαγγελματισμό παρέχοντας σας ολοκληρωμένα πακέτα σε πολύ οικονομικές τιμές.

   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με συστήματα σκίασης, πέργκολες και τέντες και την μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προΪόντων σκίασης που διαθέτουμε...